Principe Rent od nedavno ima u ponudi i privatne Jet transfere unutar radijusa od 2000 km gledano iz Zagreba.

Mi razumijemo potrebu za privatnošću i brzim transportom. Za one koji vole ili imaju potrebu za putovanjima na visokoj razini, ovo je najbolji način. Naši mlazni avioni osigurati će udobnost, praciznost i sigurnost putovanja. Ništa nije brže i pouzdanije.

Znamo da ćete biti zadovoljni našom izvrsnom zračnom vožnjom, posebno prilagođenom onima koji su navikli na putovanje u najluksuznijem aranžmanu. Također pružamo mogućnost da rukovoditelji i VIP osobe putuju u društvo svojih prijatelja i poslovnih partnera. Na taj način svi mogu uživati ​​u privatnost naših privatnih mlažnjaka dok brzo stižu na svoje odredište.

Također našu ponudu privatnih Jet transfera pratimo i s mogućnošću najma vozila bez i sa vozača.

Uz VIP Jet Transfere kombinirajte i najam luksuznih vozila:

Zahvaljujući našem velikom izboru besprijekorno održavanih luksuznih vozila, mi se brinemo da stignete na svoje odredište udobno i na vrijeme. Naša flota luksuznih automobila uključuje marke svjetske klase, kao što su Mercedes Benz, Range Rover, BMW i Audi. Također, ukoliko želite sportsko vozilo, možete odabrati iz naše ponude vozila kao što su Ferrari 488 GTB, Nissan GTR, BMW M4, Audi R8 i brojne druge. Učinite svoje putovanje zabavnim.

Naši vozači će vas dočekati na privatnom terminalu kad stignete

Naša reputacija ne dozvoljava kašnjenje. Naši vozači dobro su upoznati sa svim privatnim terminalima u krugu od 2000 km od Zagreba i čekat će vas s vidljivim oznakama. Nećete se suočiti s poteškoćama u pronalaženju naših vozača koji će biti odgovarajuće odjeveni za prigodu.

Private Jet and Chauffeur Trasfers

Na vaš zahtjev organizirati ćemo vam privatni trasfer mlažnjakom na destinaciju koju poželite. Možete se osloniti na našu točnu i diskretnu uslugu.

Kontaktirajte nas

BOOKIRAJTE  SVOJ  PRIVATNI  LET